Top 100 Articole recente

Blogul UNIQUE

Bine ați venit pe Blogul UNIQUEDa click aici pentru a citi/ascunde intreg mesajul

Acesta este un prim mesaj pe acest BLOG. El va fi permanent primul articol în lista de mai jos. Aici vă vom face diferite anunțuri importante și vom prezenta noutăți privitor la funcționarea blogului. Vă rugăm să păstrați un limbaj și comportament decent în comentarii. Ne rezervăm dreptul de a edita (cenzura) sau chiar șterge acele cuvinte, fraze sau intregile comentarii neadecvate, triviale sau indecente, sau care încalcă în mod flagrant linia promovată de acest FORUM-BLOG-PORTAL SPIRITUAL UNIQUE. Puteți plasa comentarii sau deschide subiecte în pagina fiecarei categorii de subiecte, regăsite (sus) în Meniu. Deasemenea, aveți posibilitatea de a oferi și alte idei și sugestii despre modul în care ar putea arata sau funcționa anumite secțiuni ale blogului în cadrul articolului: Idei și sugestii noi pentru Blogul Unique

Mulțumim de înțelegere.
Vezi detalii tehnice noi: ultimul update 21.06.2014

Daruieste daca ti-a placut ... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

7 comments to Blogul UNIQUE

  • Blogul este functional si poate fi utilizat. Deasemenea si modulul de comentarii cu editor profi. yes

    Succes.

  • Inedit

    Daca imi permiteti, as dori sa particip la sustinerea acestui blog cu diferite articole si informatii despre subiecte inedite din lumea intreaga, articole preluate de ici colo de pe net sau alte surse personale. In acest sens, pentru a nu plasa astfel de subiecte doar ca si comentarii la alte articole, am nevoie de acces cel putin de "contribuitor", stiti la ce ma refer. Va multumesc. Inedit

  • Va multumim pentru oferta, dar nu putem sa va oferim calitatea de "contribuitor" intrucat din acea pozitie se pot accesa si alte functii ale blogului ce sunt doar la indemana moderatorilor, super moderatorilor, echipei tehnice si adminilor. Cautam solutii de a rezolva aceasta situatie tehnica si vom reveni cu noi informatii si detalii. Stati pe aproape, revenim.

  • S-a rezolvat cu partea tehnica. Acum exista un nou grup numit "Colaboratori" care vor avea acces sa posteze propriile articole. Mentionam ca aceasta calitate se obtine doar in urma unei cereri din partea utilizatorilor acestui blog (sau existenti deja pe Forumul Unique) si in masura in care persoana respectiva dovedeste ca este de buna calitate si bine intentionat, sau este recomandat de un alt colaborator deja existent in Echipa Unique, va primi aceasta "calitate de Colaborator" (setare user).

    Mentionam ca Echipa Unique nu este responsabila pentru comentarile expuse de diversii utilizatori inregistrati sau neinregistrati, dar nici de cea a "colaboratorilor". Acestia din urma isi pot pierde aceasta calitate daca se constata postarea unor materiale ilegale, imorale samd si mai ales care contravin liniei principale pe care se axeaza Forumul si Blogul UNIQUE. Va multumim pentru dorinta de a colabora la acest proiect de expunere de informatii cu un caracter spiritual (spiritual-pedia), umanitar si cum spunem noi, si unul "de suflet", care se adreseaza sufletului.

    Incepand din acest moment userul Inedit are calitatea de "Colaborator". Sa-i uram bine a venit in Echipa Unique. Multumim si noi deasemenea. 

  • Inedit

    Multumesc de primire si de incredere. Voi face o prima proba de postare

  • Inedit

    Am reusit. E ok. Pot vedea si edita doar postarile mele. Multumesc.

    Noul post: Realizari romanesti de exceptie

Leave a Reply