Top 100 Articole recente

Anul calului 2014 – zodiac chinezesc

Conform zodiacului chinezesc, la 31 ianuarie 2014, incepe Anul Calului si se va incheia pe 18 februarie 2015. Zodiacul chinezesc cuprinde 12 semne zodiacale, iar Calul este al 7-lea semn. Calul simbolizeaza bunatatea, demnitatea, impulsul dar si fermitatea.

Predictii pentru Anul Calului 2014:

Conform calendarului chinezesc, atunci cand vine vorba de avere, 2014 va fi un an mai bun pentru acei oameni care s-au nascut in Anul Calului. Este posibil ca nu toti anii precedenti celor nascuti sub zodia calului sa fi fost buni, se poate sa fi fost presarati de greutati financiare si de alte aspecte negative, dar in anul 2014 unele lucruri se vor schimba in viata Calului.

In cultura chineza, oamenii nascuti in Anul Calului sunt considerati a fi abili, eleganti, elocventi si fermecatori.
Cei mai multi dintre ei sunt inzestrati cu abilitatea de a patrunde usor in inimile celorlalti. Oamenii care sunt nascuti sub semnul Calului depun efort continuu pentru cautarea libertatii si a fericirii.
Oamenii nascuti in Anul Calului sunt plini de viata si sunt conoscuti pentru puterea lor fizica. Ei pot comunica foarte usor si au lejeritate in exprimare. Acestia prefera sa stea in locurile cele mai linistite. Natura lor amabila si sociabila ii face sa se imprieteneasca usor, sa fie mereu in centrul atentiei si sufletul petrecerilor. Caii sunt lipsiti de griji, extrovertiti, clasici, isteti dar si egoisti.
Cei nascuti in zodia Calului au o imaginatie bogata, sunt plini de umor si vor fi iubiti oriunde se duc. Cele mai multe din aceste persoane poseda darul vorbirii si modul lor de a fi fac din acestia amfitrioni excelenti.
Cele mai multe dintre persoanele nascute in Anul Calului, se pare ca vor avea un an foarte bun si plin de noroc in 2014. Oamenii din acest semn zodiacal sunt binecuvantati cu incredere in sine si, prin urmare, ele pot primi oferte financiare excelente, iar in 2014 pot avea profituri imense.
Se pare ca lucrurile in 2014 vor lua o intorsatura benefica din punct de vedere material.
Se pare ca nativii Cal se vor confrunta cu unele probleme de sanatate in Anul Calului de Lemn 2014. Ei trebuie sa se fereasca de muncile ce le pot pune sanatatea in pericol si in special sa isi fereasca plamanii. Sansele de accidente sunt mari in cursul acestui an si trebuie sa fie atenti pentru a nu avea accidente ghinioniste.
Caii se bucura de o etapa buna in ceea ce priveste cariera in anul 2014. Cei mai multi vor cauta cai de a se extinde si vor munci din greu pentru ei si pentru companiile la care lucreaza. Oamenilor nascuti in Anul Calului nu le place prea mult sa lucreze mult timp in cadrul unei singure companii, dar in timpul petrecut acolo fac eforturi deosebit de mari pentru a da cel mai bun randament. Caii ar putea fi aroganti si increzuti atunci cand ar trebui sa lucreze sub presiune.
In materie de dragoste, oamenii nascuti in zodia Cal, sufera de multe ori din cauza ghinionului. Calul va avea inima ranita de mai multe ori. Ei trebuie sa fie prudenti anul acesta. Trebuie sa va tineti in frau tendintele de a va expune sentimentele in fata celuilalt.
Oamenii nascuti in zodia Cal pot fi de foarte mare incredere. Acestia pot fi foarte buni prieteni sau iubiti. Ei au capacitatea de a inveseli pe cei care le sunt aproape.

http://www.madira.ro/ – Cel mai complex magazin online cu idei de cadouri si magazin feng shui!

Daruieste daca ti-a placut ... Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Print this page
Print
Email this to someone
email

Leave a Reply